מתכון לעוגת פאדז'
מתכון לעוגת פאג'
100+ גרם שוקולד לבישול,
1.3/4 כוסות קמח
1.1/2 סוכר
3/4 כוס מים רותחים
1/2 כוס שמן
1/3 כוס חלב מוחמץ ע"י כמה טיפות מיץ לימון
3 ביצים
-1 א. אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כפית שנף
אפשר להוסיף ליקר טוב, אגוזים
אני מוסיפה גרידת תפוז.
אחרי שיוצקים את המים הרותחים על השוקולד, מערבבים ומקררים קצת ומוסיפים בסדר הגיוני את כל השאר ומערבבים במטרפה. מהיר ולא מלכלך הרבה כלים. אופים ב- 150 מעלות . התבנית על המדף התחתון.
בהצלחה אביבה