מתכון לעוגה

עוגת שוקולד טעימה וגבוהה

חומרים:

1 חבילה חמאה  200 ג'

כוס חלב

100 ג' שוקולד מריר

4 ביצים

כוס סוכר

2 כוסות  קמח

1  אופיון

 

אופן ההכנה

להמיס על אש קטנה שוקולד , חצי כוס סוכר, חמאה

לאחר שהכל נמס  להוריד מהאש לקרר . להפריד ביצים, להוביף חלמונים לשוקולד אחד,אחד, לערבב אחרי  כל חלמון,

להוסיף את האופיון לקמח ולהוסיף תוך בחישה לעיסת השוקולד.

להקציף חלבונים ,להוסיף שארית הסוכר, ולערבב את שתי העיסות.

תבנית 26  לאפות ב 180 מעלות בערך שעה.

בתיאבון

 


Comments are closed.

פברואר 2013
א ב ג ד ה ו ש
« ינואר    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728