טראפלס שוקולד לבן עם דבש ושברי אגוזים

 

מצרכים

(80 מ"ל) 70 גרם שברי אגוזים (ניתן להשתמש בסוג אחד או כמה סוגים,או שקדים)
300 גרם שוקולד לבן
תמצית דבש (ניתן להשיג בחנויות תבלינים)
כוס שמנת מתוקה

אופן הכנה

1. מניחים את השוקולד בקערה

2. מרתיחים את השמנת תוך בחישה בסיר קטן בעל תחתית כפולה (שלא ישרף) ומסירים מהאש.

3. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ובוחשים בעזרת כף  עד שהשוקולד נמס לתערובת חלקה

4. מטפטפים לתערובת כ-4 טיפות של תמצית דבש ומערבבים שוב.

 

 

5. מניחים עד להתקררות מוחלטת. על התערובת להיות מוצקה לגמרי (אחרת היא תימס תוך כדי הגלגול.)

6.מגלגלים בידיים במהירות (מומלץ עם כפפות חד פעמיות) מהתערובת לכדורים.

 

 

7. מגלגלים כל טראפל בשברי האגוזים (רצוי בתבנית שטוחה ורחבה) עד שהוא מצופה בשכבה נדיבה של אגוזים.

8.  הטראפלס  מחזיקים במקרר במיכל אטום עד שבועיים.

 

בתיאבון!

 

 

 

קוראים שהתעניינו במתכון קראו גם -

מתכון ל עוגת שוקולד מהירה וחלומית

כדורי שוקולד עם סוכריות

Comments are closed.

יוני 2012
א ב ג ד ה ו ש
« מאי   יולי »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930