עוגת שוקולד מהירה וחלומית
150 גרם חמאה
350 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות ריבת תותים
1 כוס קמח תופח
1 כף ברנדי
חצי מיכל (125 גרם)של שמנת מתוקה
אופן הכנה:
1. ממיסים במיקרוגל את החמאה יחד עם 200 גרם של שוקולד מריר.
2. מקציפים בקערה נפרדת באופן ידני את הביצים עם הסוכר, לאחר מוסיפים את הריבה, הברנדי והקמח.
3. מאחדים את התערובות ויוצקים לתוך תבנית 24 (קוטר).
4. אופים במשך 25 דקות בחום של 180 מעלות.
5. מוציאים את העוגה מהתנור וחותכים אותה חתיכות.
6. שמים את ה 150 גרם שוקולד שנותר יחד עם השמנת בסיר קטן שיושב בתוך סיר גדול עם מים (כדי שלא ישרף השוקולד…) ומערבבים עד לקבלת הבלילה אחידה.
7. יוצקים את הבלילה על העוגה, אפשר להוסיף כדור גלידה וניל ובתיאבון
טיפ סיום קטן להורים שבינינו: כדאי לחתוך את העוגה מראש לחתיכות לפני שיוצקים את הרוטב ונמנע מחלוקה לא שווה של העוגה.