בראוניז פרווה

מרכיבים:

150 גרם מרגרינה

200 גרם שוקולד מריר

1.5 כוסות סוכר

1 כפית ת. וניל

1 כפית אבקת קפה נמס

חצי כוס אבקת קקאו

רבע כפית מלח

1.25 כוסות קמח רגיל

4 ביצים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל150 מעלות. משמנים בעזרת מרגרינה את תבנית האפייה.
  2. שמים בסיר בינוני מרגרינה, שוקולד וסוכר. מחממים על להבה נמוכה, תוך ערבול, עד שהבלילה נמסה ואחידה. עדיין לא מכבים את האש.
  3. מוסיפים אבקת קקאו, אבקת קפה נמס, וניל ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים בנמרצות. ברגע שהקמח כולו נבלע והעיסה אחידה- מורידים מהאש. אם העיסה סמיכה וגושית, אין שום בעיה.
  4. מוסיפים את הביצים, לאט לאט, ומערבבים טוב אחרי כל ביצה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור. אופים  במשך 30 דקות, עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא מעט רטוב, עם פירורים. מוציאים, מצננים לגמרי, חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה. אם מחליטים לשמור במקרר ולהגיש קר, הטעם יהיה יותר מודגש ולח. אם שומרים בחוץ, הטעם יהיה יותר קליל ועוגתי. נתון להחלטתכם…

Comments are closed.

מאי 2012
א ב ג ד ה ו ש
« יולי   יוני »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031