שוקולד כהה
שוקולד כהה, הוא שוקולד מריר באיכות הגבוהה ביותר. בדרך כלל נמצא בשוקולד כהה את אחוז מוצקי הקקאו הגבוה ביותר שמגיע ל-70% ויותר.
שוקולד כהה נחשב למובחר ביותר מבין סוגי השוקולד האחרים, ובריא יותר, מאחר והוא מכיל כמות מופחתת של סוכר ואחוזי שומן .
לאלה מאיתנו שאוהבים שוקולד בעל טעים מריר, הקרוב ביותר טעם הקקאו הגולמי, הוא נחשב לשוקולד האיכותי והטעים ביותר ולכן הוא גם יקר יותר.
שוקולד כהה נחשב 'למלך השוקולדים' במטבחי השפים והקונדיטורים המנוסים בעולם, והוא חומר גלם נחשק ואהוב המשמש להפקת קינוחים ורטבים עשירים.
בקישור שלפניכם תמצאו מתכון מושחת לסופלה שוקולד חם על בסיס שוקולד כהה.
רוצים לדעת מדוע שוקולד כהה נחשב לשוקולד איכותי יותר? לחצו כאן וקראו על הפרמטרים הקובעים.
קראו עוד על:
שוקולד ובריאות – העמוד שמרכז את כל המידע על מחקרים שנעשו בארץ ובעולם, המראים את היתרונות הבריאותיים של השוקולד.
סוגי שוקולד שאנו משתמשים בהם.