פרלינים – להכין בבית
בתחום השוקולד, אין משהו שישווה לפרלינים. פרלינים הם היהלום שבכתר ויש המכתירים אותם כמלכי עולם המתוקים כולו והאמת… זה ניראה לי נכון.
הפרלינים באים ב"מנות קטנות" שתמיד תמיד משאירים טעם של עוד.
ממש בעת כתיבת הדברים, אני מעבירה בראש את הפרלינים שיש לי בבית ושניתן לטעום ולזלול מהם וכבר מרגישה את התפרצות הטעמים שלהם בפי.
אבל המאמר הזה נועד ללמד ולעזור לכם להכין פרלינים בבית. כי בעצם למה לא?
אם אנחנו אוהבים פרלינים, שווה לקנות את הכלים המתאימים, להשקיע בשוקולד איכותי ולדאוג לאספקה קבועה של פרלינים איכותיים בטעמים האהובים עלינו, שיעמדו תמיד לרשותנו ולרשות אורחינו (רק זהירות יש מצב שיפסיקו לארח אתכם! כי אחרי שהחברים יבינו שיש לכם פרלינים בבית באופן קבוע, הם תמיד ירצו להתארח אצלכם).
אז הנה כתבה מ- Ynet על הכנת פרלינים ובה גם סרטון מעולה שבו ניתן לראות וללמוד איך להכין פרלינים עם גנאשים שונים – בטעמים ממממדהימים!
קראו עוד על: