גנאש – המילוי של הפרלינים
הגנאש הוא המילוי שבתוך הפרלינים. ההסבר הממצה הזה בהחלט לא ממצה את פוטנציאל הטעמים של הגנאש…
אם גם אתם שייכים לאנשים האלה, שאוהבים מאוד שוקולד, שאוהבים שוקולד איכותי, שאוהבים להרגיש את התפצחות הפרלין בפה ואת המילוי המפתיע שממלא את הפה, זורם על הלשון ומרגש את כל החושים, הרי שאמרתם גנאש!
המילוי של הפרלינים בטעמים שונים, יחודיים ומקוריים, נקרא גנאש. והיום כבר תמצאו את אוהבי השוקולד שאומרים, "אכלתי פרלינים נפלאים, אבל הכי אהבתי את הפרלין עם המילוי…" וכאן האפשרויות הן בלתי מוגבלות. אבל בבקשה, מעתה אל תגידו מילוי – זה לא ממולאים, זה שוקולד שבו יש גנאש בטעם… (התחילו לדמיין).
מה דעתכם על גנאש ווניל, גנאש בטעם קפה, גנאש עם רום או אולי פינה-קולדה ובקיצור גנאש שיש בו אלכוהול, המעניק טעמים מיוחדים? ואולי תעדיפו את המילה האחרונה בפרלינים שבהם הגנאש הוא עם תבלינים, כמו פלפל שחור, צ'ילי חריף, מנטה ועוד. לא תאמינו כמה זה טעים ומעורר את כל החושים.
כשמדובר בגאנש, זהו המקום שבו הדמיון והיצירתיות שלכם יכולים לבוא לידי ביטוי. אז תנו לדמיון לצאת לחופשי ונסו לערבב ולהגיע לגנאש האלוהי, זה שאנשים לא יוכלו להסתפק בפרלין אחד. שמרכיבי הטעם ישתלבו וגם יעצימו טעם כזה או אחר.
בהצלחה ואל תשכחו לצלם ולשלוח אלינו את הסרטון, התמונות והמתכון לפרלין עם הגנאש הכי מיוחד. אנחנו מבטיחים לתת לכם במה וגם את כל הקרדיט.
קראו עוד על:
רוצים להכין פרלינים בעצמכם עם מבחר סוגי גנאש? קראו את הכתבה פרלינים – להכין בבית.